دسته بندی محصولات
سبد خرید شما

از تخفیفات شگفت انگیز آخر سال به مناسبت 🎉 عید باستانی نوروز 🎉 بهره مند شوید 🎀

خواهشمندیم زمان انتخاب و خرید به توضیحات و خصوصیات محصولات دقت نمایید!!

انواع پیرسینگ

نمايش 1 تا 15 از 15 (1 صفحه)

پیرسینگ (Piercing) به معنای سوراخ کردن بدن و آویزان کردن اشیای تزیینی و زیورآلات است. سوراخ کردن گوش و آویزان کردن گوشواره پدیده‌ای جدید و نوظهور نیست. این عادت از گذشته در فرهنگ ما وجود داشته است. اما پیرسینگ به شکل امروزی بسیار وسیع تر از سوراخ کردن گوش است.

سوراخ کردن بدن از زمان باستان در بین اقوام مختلف وجود داشته است. تمدن های خاورمیانه و مصریان باستان هر کدام با توجه به فرهنگ و اعتقادات خود بخشی از بدن یا صورت مثل گوش، بینی، زبان، لب یا سینه را سوراخ کرده و جواهرات از آن آویزان می‌کردند. اما پیرسینگ به شکل امروزی از حدود 50 سال قبل در بین جوانان غربی شکل گرفت. این افراد که عموما جز گروه های خاص موسیقی یا پانک بودند، قصد داشتند تا با پیرسینگ های عجیب و افراطی، خود را از سایرین متمایز کرده و به این شکل طرفداران را به سمت خود جذب کنند. این فرهنگ رفته رفته به کشورهای خاورمیانه نظیر ایران هم راه پیدا کرده است. امروزه ممکن است عمل پیرسینگ در بافت نرم گوش، لب ها، ابرو، گونه، گردن، ناف، سینه و بسیاری از نقاط بدن انجام گیرد.

دانستن این که پیرسینگ چیست، چه عوارضی دارد و چگونه باید از آن مراقبت کنید، می تواند به شما در جلوگیری از بروز هرگونه مشکلی کمک کند. البته مدت زمان بهبودی پیرسینگ ناف به دلیل انجام آن روی ناحیه شکم ممکن است بیش تر از سایر انواع دیگر پیرسینگ باشد.

ممکن است این سوال به وجود بیاید که آیا پیرسینگ درد دارد؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم، عمل سوراخ کردن بدن مخصوصا ناف، باعث ایجاد درد خفیف در آن ناحیه می‌شود.

پیرسینگ آن قسمت از بدن که بافت گوشتی و نرمی دارد، درد کم تری نسبت به سایر پیرسینگ هایی که در نواحی غضروفی اعمال می‌ شوند، دارد. البته بعد از پیرسینگ، از لمس کردن یا ضربه زدن یا تحریک پیرسینگ باید اجتناب کرد.

یکی از سوالاتی که ممکن است قبل از پیرسینگ پیش بیاید، این است که آیا زدن پیرسینگ مخصوصا برای ناف در احکام شرعی حرام است یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم، برخی از مراجع تقلید این عمل را به تنهایی حرام نمی ‌دانند، بلکه زمانی انجام این کار حرام است که به بدن فرد آسیب بزند. برخی از مراجع تقلید می ‌گویند، زدن پیرسینگ برای ناف در صورتی که باعث ترویج فرهنگ غربی شود، ممنوع و حرام است.