دسته بندی محصولات
سبد خرید شما

 « ارسال پستی رایگان برای خرید بالای 600 تومان + کوپن تخفیف 110 هزارتومانی (snapppayبابت خرید بالای 1 میلیون »

توجه توجه کلیه زیورآلات با 5 درصد تخفیف فقط هفته اول مهرماه

نيم ست طرح چشم
نيم ست طرح چشم
نيم ست طرح چشم
نيم ست طرح چشم
ناموجود
نيم ست طرح چشم
نيم ست طرح چشم
نيم ست طرح چشم
نيم ست طرح چشم
مشخصات عمومی
نام کالانيم ست طرح چشم
کد کالاHSJ-10024
مناسب برایبانوان
اقلام پکپلاک، زنجیر، گوشواره
تنوع رنگ کل محصولطلایی
جزئیات پلاک
جنس پلاکرادیوم
فرم پلاکطرح چشم واقعی
رنگ پلاکطلایی
ابعاد پلاکحدود 3.5 در 2.5 سانتی متر، با مژه ها ارتفاع 3 سانتی متر
جزئیات زنجیر/ گردنبند
مدلدیپلمات
جنس زنجیر/ گردنبنداستیل
رنگ زنجیر/ گردنبندطلایی
طول45 سانتی متر
نوع قفلقفل و حلقه ساده (طوطی)
جزئیات گوشواره
جنس گوشوارهرادیوم
نوع گوشوارهچشم واقعی، آویز متوسط
شکل گوشوارهچشم واقعی نگین دار
رنگ گوشوارهطلایی
قفل گوشوارهمیخی
سایر مشخصات
آبکاری طلادارد
رنگ ثابتبله
ضد حساسیتبله
جعبهدارای جعبه مقوایی

محصولی که در تصویر مشاهده می کنید نیم ست شامل پلاک، زنجیر و گوشواره می باشد. این محصول طبق تصویر طراحی زیبای چشم آبی انسان با نگین های کلاسیک و کریستالی براق می باشد. این محصول برند زارا می باشد. این محصول برای حفظ جلا و براقی آن در برابر مواد شوینده و اسیدی قرار نگیرد.

جنس و رنگ نیم ست طرح چشم

این محصول از جنس رادیوم و با بدنه ای به رنگ طلایی می باشد. محصول کارشده و بسیار زیبا در عین حال مقاوم می باشد. این محصول دارای نگین های براق و زیبای کلاسیک می باشد. در وسط نگین درشت کاملا مشابه به مردمک چشم انسان و در رنگ آبی طراحی شده است.

وزن و ابعاد نیم ست طرح چشم

پلاک و زنجیر این محصول در وزن 13.19 گرم می باشد. جفت گوشواره ها نیز در وزن حدود 24 گرم می باشند. مردمک چشم به قطر 1.5 سانتی متر می باشد. ابعاد طرح چشم 3.5 در 2.5 سانتی متر و البته با قسمت مژه ها به ارتفاع 3 سانتی متر می رسد. طول زنجیر برای گردنبند نیز حدود 45 سانتی متر می باشد. گوشواره ها نیز دقیقا در اندازه پلاک این محصول می باشند با این تفاوت که طول گوشواره از قفل آن تا انتها به 4.5 سانتی متر می رسد.

نگهداری از زیورآلات و بدلیجات

بدلیجات از جنس استیل یا برنج یا تیتانیوم مانند دیگر فلزات گران بها مثل طلا و نقره از دوام خیلی بالایی برخوردار نیستند و باید در نگهداری و استفاده از آن ها نکاتی را رعایت کنید تا عمر آن برای مدت طولانی تری افزایش یابد. چند مورد مهم از این موارد به شرح زیر است:
در ابتدا باید بدلیجات را در مکان مناسب نگهداری کنیم. پیشنهادی که داریم این است که بدلیجات و دیگر زیورآلات را جدا از هم و همین طور جدا از دیگر زیورآلات طلا و نقره نگهداری شوند. برای مثال اگر گردنبند دارید حتما آن را آویزان کنید. به صورت کلی توصیه می‌شود که بدلیجات با یکدیگر در تماس طولانی قرار نگیرند چون ممکن است با یکدیگر واکنش نشان داده و در نتیجه کیفیت و رنگ خود را از دست بدهند.

یکی دیگر از نکات مهمی که می تواند نقش کلیدی در طول عمر و ثابت ماندن رنگ و کیفیت بدلیجات داشته باشد این است که پس از هر بار استفاده، آن‌ها را تمیز نموده و در محل مناسب جهت نگهداری قرار دهیم. پس از اینکه هر بار از زیور آلات استفاده می‌کنیم، ممکن است مقداری از کرم دست، آب، عرق و یا هر ماده دیگری بر روی بدلیجات مانده باشد که به مرور زمان باعث کدر شدن بدلیجات می‌گردد. ضمنا اگر بعضی از این مواد بر روی بدلیجات باقی بماند ممکن است باعث اکسیده شدن زیورآلات شود و به کیفیت آن آسیب وارد نماید. توصیه این است که هر زمان قصد دارید از بدلیجات خود استفاده نمائید، قبل از آن از کرم، ادکلن و یا هر ماده شیمیایی دیگر استفاده نموده و پس از اینکه مواد مورد نظر از پوست شما پاک شد، اقدام به استفاده از زیور آلات بدلی خود بکنید. اگر هم زمانی بدلیجات شما به ماده ای شیمیایی آغشته شد سریعا آن را پاک نموده و سپس خشک کنید. پس از اینکه زیورالات شما خشک شد نیز همان طور که پیشتر گفته شد آن را در مکانی خشک و بدون رطوبت و به دور از فلزات دیگر نگهداری کنید.

برند زارا (Zara)

به طور حتم نام برند زارا به گوش شما هم خورده باشد، زارا یک غول مد جهانی است که به سرعت به یکی از شناخته شده ترین نام ها در صنعت مد تبدیل شده است. زارا که در سال 1975 توسط آمانسیو اورتگا و روزالیا مرا تأسیس شد، به طور تصاعدی رشد کرده و به نامی شناخته شده در کشورهای سراسر جهان تبدیل شده است. داستان زارا از آغاز ساده اش در شهری کوچک در اسپانیا تا وضعیت فعلی آن به عنوان یک نیروگاه جهانی مد، یک داستان واقعی موفقیت است. زارا ناو سرفرماندهی گروه فروشگاه های زنجیره ای ایندیتکس محسوب می‌شود. کمپانی ایندیتکس یک مجموعه بزرگ نساجی و طراحی اسپانیایی و بزرگ ترین گروه مد جهان است، که به غیر از زارا، مالک برندهای دیگری، مانند ماسیمو دوتی، پول اند بر، اویشو، اوترکه، استرادیواریوس و برشکا نیز است.

نیم ست چشم زنانه

نیم ست زنانه چشم

نوشتن نظر
توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب